Begynderløbehold

To gange om året starter vi et nyt hold for løbe-begyndere, næste gang bliver søndag d. 13. september 2020. 
 
Vi starter helt fra bunden med to lidt forskellige 8-10 ugers forløb, hvor du af erfarne uddannede trænere bliver hjulpet godt i gang med at løbe. Vi starter nemlig begynderhold på to niveauer - et hold for dem der aldrig har løbet før - og et for dem der har løbet før, men som skal igang igen efter skade eller pause. Vi træner tre gange om ugen og det er vigtigt, at man enten deltager i alle træninger eller selv supplerer for at følge forløbet. Vi arbejder os langsomt frem og supplerer med stabilitet- og styrketræning under hele forløbet. Træningen varetages af DGI-uddannede trænere. Vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og motiverende!
 
Man skal være fri for skader og kunne gå en længere tur uden at blive forpustet for at kunne deltage i forløbet. Ellers anbefaler vi, at man begynder på vores powerwalkhold i stedet. Når man er blevet habil til powerwalk kan man snakke med træneren om, hvornår man eventuelt er klar til at starte på et løbe-begynderhold. 
 
På løbe-begynderholdet træner vi tirsdag kl. 17:15, torsdag kl. 17.15 og søndag kl. 8.45. Mødestedet er alle dagene ved Furesøbad. 
 
Trænere: Tine, Anja, Heidi, Jette, Lene og Dorthe. Hent programmet som PDF
 
Man skal melde sig ind i løbeklubben for at deltage i forløbet, men man er meget velkommen til at komme og være med et par gange for at prøve det af. Opret en profil og meld dig ind i løbeklubben i vores medlemsmodul på www.furesoeloebeklub.dk  Gå ind under menuen TILMELDING og dernæst Furesø Løbeklub Medlemskab. Det koster 400 kr. om året for voksne, og bliver automatisk bliver trukket en gang om året d. 1. april.
 
Tilmeld dig til sidst til under UDENDØRS TRÆNING Begynderholdet BEG2. Det koster 200 kr. og er en engangsbetaling.

© Furesø Løbeklub

  • Facebook
  • Instagram