top of page

Begynderhold for løbere og powerwalkere

En gang om året starter vi et nyt hold for begyndere, næste gang bliver d. 15. august 2024, hvor der starter begynderforløb både for løbere og powerwalkere. Tilmeldingen åbner et par måneder før.

 

Løbere 
Vi starter helt fra bunden med to lidt forskellige 9 ugers forløb, hvor du af erfarne uddannede trænere bliver hjulpet godt i gang med at løbe. Vi starter nemlig begynderhold på to niveauer - et hold for dem der aldrig har løbet før - og et for dem der har løbet før, men som skal i gang igen efter skade eller pause. Vi arbejder os langsomt frem og supplerer med stabilitet- og styrketræning under hele forløbet.
 
Man skal være fri for skader og kunne gå en længere tur uden at blive forpustet for at kunne deltage i forløbet. Ellers anbefaler vi, at man begynder på vores powerwalkhold i stedet. Når man er blevet habil til powerwalk kan man snakke med træneren om, hvornår man eventuelt er klar til at starte på et løbe-begynderhold. 

Trænere: Tine, Anja, Jette, Jette og Lene. 

Powerwalkere

Vi starter helt fra bunden, lærer teknikken og bygger stille og roligt formen op. Vi supplerer løbende med styrke- og stabilitetsøvelser. Træneren er Henrik Juel. Kontakt os, da vi løbende tager nye powerwalkere ind.

 

Fælles

Vi træner tre gange om ugen og det er vigtigt, at man enten deltager i alle træninger eller selv supplerer for at følge forløbet. Træningen varetages af DGI-uddannede trænere. Vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og motiverende!

På begynderholdene træner vi tirsdag kl. 17:15, torsdag kl. 17.15 og søndag kl. 8.45. Mødestedet er alle dagene ved Furesøbad. 

 
Man skal melde sig ind i løbeklubben for at deltage i forløbene, men man er meget velkommen til at komme og være med et par gange for at prøve det af. Opret en profil og meld dig ind i løbeklubben i vores medlemsmodul på www.furesoeloebeklub.dk  Gå ind under menuen TILMELDING og dernæst Furesø Løbeklub Medlemskab. Det koster 400 kr. om året for voksne, og bliver automatisk bliver trukket en gang om året d. 1. april.
 
Tilmeld dig til sidst til under UDENDØRS TRÆNING Begynderholdet BEG2. Det koster 200 kr. og er en engangsbetaling. Tilmeldingen er ikke åben endnu, det bliver den først når detaljerne er på plads.

bottom of page