top of page

Masser af info

 

Klik på et emne herunder eller rul ned igennem og læs det hele...

KLUBTØJ og andet løbegear

Kaisersport.jpg

Vi har lavet en fordelsaftale vedrørende vores klubtøj og alt andet til gang og løb. Fremover skal det købes hos Kaiser Sport og Ortopædi, som er en specialforretning for løbere beliggende i Brønshøj.

De har faguddannet personale og avanceret udstyr, så de kan yde markedets bedste vejledning om køb af sko og meget andet! 

Detaljerne herom er kun for medlemmer, så de ligger de i vores medlemsmodul.

20190908_103317.jpg
Klubtøj
Behandlere

BEHANDLERE

Kaisersport.jpg
LOGO-ST-ORANGE-til tryk.png
ABFys.png

Furesø Løbeklub har lavet aftaler med nedenstående behandlere, som ud fra vores erfaringer yder kompetent behandling og god service.
 

 • ABFys ved Andreas Buus. Fysioterapi og Sportsklinik beliggende i Værløse. De er dygtige til behandling af skader, spændinger og smerter.  
   

 • Sportsterapeuten ved Jakob Lindahl, som er en dygtig massør og yder også forskellige andre former for behandling af idrætsrelaterede skader.
   

 • Kaiser Sport og Ortopædi. Foruden aftalen omkring tøj og gear har vi også en god aftale i deres klinik vedrørende behandlinger. De tilbyder fysioterapi, massage, osteopati og ortopædiske indlæg. Desuden 3D løbestilsanalyse og Hechmann test.  

  Nærmere detaljer findes i vores medlemsmodul under klubaftaler.

ÅRSHJUL

 

Årshjulet herunder giver lidt overblik over hovedaktiviteterne i klubben. Det ændrer sig lidt fra år til år, så tjek altid kalenderen for aktuelle datoer.

Årshjul.png
Årshjul
Furesø_Løbefest_2020_logo_u_baggrund.png
Løbsdeltagelse

Løbsdeltagelse

Vi deltager året rundt i en stribe løb i omegnen, hvor vi tager af sted så mange fra klubben, som har lyst. Det er altid sjovt at løbe i nye omgivelser, få testet formen og måske dyste mod en løbekammerat! Nedenfor findes en oversigt med links til løbene.

Desuden planlægger vi også flere årlige klubture, hvor vi deltager i løb, men hvor der også er tid til at hygge og lære andre fra klubben at kende. I 2020 bliver der igen en tur til Maastricht i juni.

 

FrostCup. Etapeløb, fra november til marts. 5/6 eller 10/12 km. Vi står selv for en etape i Værløse

 

DGI Soul Trail. 3/6/9/12 km trailløb. Vi er selv arrangører for etapen den 4. januar 2020 i Ravnsholt Skov

 

Royal Run. Det startede som et engangsarrangement i anledning af kronprisens 50-års fødselsdag. Men blev med et trylleslag Danmarks største motionsløb, som nu ligger fast på 2. pinsedag 

 

Helvede i Nord. Altid 2. påskedag. 12 km eller halvmaraton 

Copenhagen Marathon. En rigtig klassiker for dem, som gerne vil løbe den klassiske distance

Maastrichts Mooiste. Anden weekend i juni. Klubtur - tilmelding til info-aften

 

Furesø Løbefest. Vores egen årlige løbefest, ligger den sidste lørdag i skolernes sommerferie.  

Stafet for livet. Sidste weekend i august. Støtteløb for Kræftens Bekæmpelse

Copenhagen Half. Midt i september. Et relativt nyt løb i sin form, men er blevet kæmpestort med ca. 25.000 deltagere 

 

Margueritløbet. Hovedarrangør er Politiken og det ligger sidst i september. Vi er selv med til at arrangere en etape.

 

Eremitageløbet. Første søndag i oktober. 13,3 km

 

Skovmaraton. Første søndag i november. 6 km, 10 km, halv- eller helmaraton

Links ændres jævnligt, så hvis nogen af ovenstående ikke virker længere, send en mail til Webmaster-Jørgen.

 

Skatkammer

Skatkammer

 

Skatteskisten rummer links til gode artikler om motion og sundhed. Men først et klogt citat af maratonlegenden Amby Burfoot om at være løber:

“As runners, we all go through many transitions - transitions that closely mimic the larger changes we experience in a lifetime. First, we try to run faster. Then we try to run harder. Then we learn to accept ourselves and our limitations, and at last, we can appreciate the true joy and meaning of running.”

 

Artikler. Bemærk, at der nedenfor ligger links til andre hjemmesider, som er udenfor vores kontrol med cookies o.s.v.

 • Rekordjagt. Super god hjemmeside, som formidler ny videnskabelig viden omkring løb i en tilgængelig form.
   

 • Bliv en hurtigere løber - undgå "junkmiles" Skrevet af Jesper Petersen, som har en kandidatgrad i Biomedicinsk teknik. Artiklen forklarer omhyggeligt om, hvilke elementer ens løbetræning bør bestå af. Passer det mon sammen med den træning vil tilbyder i klubben? 
   

 • Vejen til succes  - for nye løbere. Artikel skrevet af løbecoach Julie Carl, som handler om, hvordan man kommer godt og sikkert i gang som nyløber. 
   

 • Motion er selv den sundeste diæt overlegen! Artikel i Ingeniøren om dette opløftende emme
   

 • 8 øvelser til at optimere løbeteknikken. Hvorfor er det lige vi laver høje knæløft og hælspark??? Find forklaringen i en stribe videoer, som kan hjælpe dig til en bedre, mere effektiv løbeteknik. Skal trænes ofte over en længere periode for at give effekt, men man kan også gøre meget ved bare at fokusere lidt på det på normale løbeture... 

Links ændres jævnligt. Hvis nogen af ovenstående ikke virker længere, send en mail til Webmaster-Jørgen. Skriv også gerne, hvis du kender et godt link, du synes, vi skal dele her... 

Facebook

Facebook

 

Den vigtigste kanal til løbende kommunikation i klubben er Facebook. Vi har en del forskellige Facebook-sider, som du med fordel kan følge nogle af.

Vores officielle side. Her kommer officielle beskeder fra klubben og forud for hver træning kommer der en lille reminder. Efter træning dukker der på magisk vis billeder op. Kun vores administratorer kan lave opslag her, men alle kan kommentere.

En fælles gruppeside. Her kan alle frit lægge links, billeder, invitationer m.m. op 

Hvert hold har desuden en privat gruppe, hvor de kommunikerer direkte med holdet. Her kan du vælge at følge et par grupper, så du følger de hold, du normalt løber eller går med. Klik på gruppen herunder og anmod om at blive medlem 

bottom of page