top of page

Masser af info

 

Klik på et emne herunder eller rul ned igennem og læs det hele...

KLUBTØJ og andet løbegear

Kaisersport.jpg

Vi har lavet en fordelsaftale vedrørende vores klubtøj og alt andet til gang og løb. Fremover skal det købes hos Kaiser Sport og Ortopædi, som er en specialforretning for løbere beliggende i Lyngby.

De har faguddannet personale og avanceret udstyr, så de kan yde markedets bedste vejledning om køb af sko og meget andet! 

Detaljerne herom er kun for medlemmer, så de ligger i vores medlemsmodul.

20190908_103317.jpg
Klubtøj
Behandlere

BEHANDLERE

Kaisersport.jpg
LOGO-ST-ORANGE-til tryk.png

Furesø Løbeklub har lavet aftaler med nedenstående behandlere, som ud fra vores erfaringer yder kompetent behandling og god service.
 

ÅRSHJUL. Gammelt eksempel

 

Årshjulet herunder giver lidt overblik over hovedaktiviteterne i klubben. Det ændrer sig lidt fra år til år, så tjek altid kalenderen for aktuelle datoer.

Årshjul.png
Årshjul
Furesø Løbefest slogan logo.png

Løbsdeltagelse

Vi deltager året rundt i en række forskellige løb, og alle de fra klubben, der har lyst, tager afsted. Det er altid sjovt at løbe i nye omgivelser, få testet formen og måske dyste mod/med en løbekammerat! Nedenfor findes en oversigt. 

FrostCup. Etapeløb fra november til marts. 5/6 eller 10/12 km. Vi står selv for en etape i Værløse. 

DGI Soul Trail. 3/6/9/12 km trailløb. 

 

Royal Run. Ligger fast 2. pinsedag.  

 

Helvede i Nord. Ligger fast 2. påskedag. 12 km eller halvmarathon. 

Copenhagen Marathon. En rigtig klassiker for dem, der vil give sig selv en udfordring. 

Furesø Løbefest. Vores egen årlige løbefest, ligger en lørdag i august.  

Copenhagen Half Marathon. Ligger altid midt i september.  

Eremitageløbet. Første søndag i oktober med en distance på 13,3 km. 

 

Skovmarathon. Første søndag i november. 6 km, 10 km, halv- eller helmarathon. 

Løbsdeltagelse
Skatkammer

Skatkammer

 

Skatteskisten rummer links til gode artikler om motion og sundhed. Men først et klogt citat af maratonlegenden Amby Burfoot om at være løber:

“As runners, we all go through many transitions - transitions that closely mimic the larger changes we experience in a lifetime. First, we try to run faster. Then we try to run harder. Then we learn to accept ourselves and our limitations, and at last, we can appreciate the true joy and meaning of running.”

 

Artikler. Bemærk, at der nedenfor ligger links til andre hjemmesider, som er udenfor vores kontrol med cookies o.s.v.

 • Rekordjagt. Super god hjemmeside, som formidler ny videnskabelig viden omkring løb i en tilgængelig form.
   

 • Bliv en hurtigere løber - undgå "junkmiles" Skrevet af Jesper Petersen, som har en kandidatgrad i Biomedicinsk teknik. Artiklen forklarer omhyggeligt om, hvilke elementer ens løbetræning bør bestå af. Passer det mon sammen med den træning vil tilbyder i klubben? 
   

 • Vejen til succes  - for nye løbere. Artikel skrevet af løbecoach Julie Carl, som handler om, hvordan man kommer godt og sikkert i gang som nyløber. 
   

 • Motion er selv den sundeste diæt overlegen! Artikel i Ingeniøren om dette opløftende emme
   

 • 8 øvelser til at optimere løbeteknikken. Hvorfor er det lige vi laver høje knæløft og hælspark??? Find forklaringen i en stribe videoer, som kan hjælpe dig til en bedre, mere effektiv løbeteknik. Skal trænes ofte over en længere periode for at give effekt, men man kan også gøre meget ved bare at fokusere lidt på det på normale løbeture... 

Links ændres jævnligt. Hvis nogen af ovenstående ikke virker længere, send en mail til Webmaster-Jørgen. Skriv også gerne, hvis du kender et godt link, du synes, vi skal dele her... 

Facebook

Facebook

 

Den vigtigste kanal til løbende kommunikation i klubben er Facebook. 

Vores officielle side: Her kommer officielle beskeder fra klubben. Kun vores administratorer kan lave opslag her, men alle kan kommentere.

En fælles gruppeside: Her kan alle frit lægge links, billeder, invitationer m.m. op 

Hvert hold har desuden en privat facebookgruppe, hvor de kommunikerer direkte med holdet. Klik på gruppen herunder og anmod om at blive medlem. 

bottom of page