top of page

De dejlige søndagsture

Søndag er dagen, hvor vi belønnes med lange dejlige ture ud i den skønne natur! På løbeholdene sænker vi tempoet lidt, så vi kan snakke og nyde...

 

Vi mødes alle året rundt ved Furesøbad kl. 9:30. 

 

Der løbes primært på skovveje og stier i de meget smukke omkringliggende skove. Vi forsøger at variere ruterne så meget som muligt. Fælles for alle ture er, at der altid indgår en del større og mindre bakker. Træningen varer 1 -2 timer. Normalt vil turene være lidt længere i lige end i ulige uger.

 

Holdinddeling er efter omtrentlige hastigheder på turene, som er på ca. 5-20 km

 

Hold 1 og 2 2 i tempo 5:30 - 5:50 min/km

Hold 3 i tempo 5:50 - 6:10 min/km

Hold 4 i tempo 6:10 - 6:30 min/km

Hold 5 i tempo 6:30 - 6:50  min/km

Hold 6 i tempo 6:50 - 7:10 min/km

Komfort i tempo >7:10, hvor alle, der kan løbe, kan være med.   

 

Der er fartholdere på alle hold, som kender den planlagte rute, og som sørger for opsamling undervejs, så alle kommer med rundt. Der er om søndagen fokus på varighedstræning i et tempo, hvor vi træner fedtforbrænding.

   

Hvis du er i tvivl om, hvilket hold du passer ind på, skal du bare spørge en af trænerne om råd. Hvis trænerne oplever, at du ikke passer på holdet, vil du blive opfordret til at løbe på et andet hold, da holdene fungerer bedst, hvis deltagerne er nogenlunde jævnbyrdige. Man bør løbe i et tempo, hvor det er muligt at tale sammen det meste af vejen. Det skal være rart og hyggeligt, så man holder motivationen oppe. 

bottom of page