top of page

Torsdage - om vinteren

Torsdagene byder på i denne vinter enten på pandelampeløb eller styrketræning. 

I denne vinter går vi all in på pandelampeløb. Der er generelt lidt mindre fokus på tempo og mere fokus på at nyde den helt særlige oplevelse det er at løbe gennem den mørke skov med pandelampe. For nogen kan det være en overvindelse, men efter et par gange finder de fleste rytmen og glæden ved det - og med moderne lysstærke pandelamper er det ikke noget problem at se, hvor man sætter fødderne! 

 

Hvis du er lidt usikker på det, så tal med en af trænerne, så du kan få et par gode råd og vi kan udvise lidt ekstra hensyn. Du kan sagtens løbe med selvom du ikke lige har en pandelampe, men efter et par gange foretrækker de fleste at blive selvforsynende med lys. Snak evt. med de andre løbere eller en træner om gode råd vedrørende køb af pandelampe.


Hovedaktiviteten er pandelampeløb fra Furesøbad, hvor løberne har ruter i længder fra 5-9 km inddelt efter tempo, mens powerwalk går ca. 5 km. Man kan godt være med selvom man ikke har en pandelampe, det er tilstrækkeligt hvis bare halvdelen har. Vi tilpasser turene efter de aktuelle vinterforhold med mere eller mindre stier versus større veje. 

 

Den første torsdag i hver måned har trænerne mulighed for at rykke startstedet til et andet sted en Furesøbad. Disse mødesteder bliver annonceret i grupperne på Facebook.
 

På alle torsdage kan man som alternativ til den udendørs træning vælge at deltage i indendørs styrketræning. For at deltage skal man tilmelde sig i medlemsmodulet under menuen 'BOOKING'. Bookingen åbner tre uger før den aktuelle dag. Der er plads til højst 16 deltagere på holdet.
Mødested til styrketræning: Stien Kultur- og aktivitetscenter.

bottom of page